Rijles Roosendaal - Snel rijbewijs halen - Rijschool Trots

Voor welke rijles ga jij?

Welk rijlespakket past bij jou?

Direct starten bij Rijschool Roosendaal

ONZE MEEST GEKOZEN RIJLESPAKKETTEN

TROTS PAKKET 1

€1699,-

TROTS PAKKET 2

€1999,-

TROTS PAKKET 3

€2059,-

TROTS PAKKET 4

€2399,-

Rijschool Roosendaal

ANDERE RIJLESPAKKETTEN

STANDAARD

€1199,-

DELUXE

€1449,-

PREMIUM

€1699,-

SUPER PREMIUM

€1929,-

10 STRIPPEN KAART

€555,-

Rijschool Roosendaal

LOSSE RIJLESSEN EN EXAMENS

LOSSE RIJLES

€60,-

OPFRIS RIJLESSEN

€280,-

PRAKTIJK EXAMEN

€285,-

FAALANGST EXAMEN

€335,-

TUSSENTIJDSE TOETS

€239,-

BNOR EXAMEN

€399,-

CURSUS PLANGO THEORIE

€49,-

RIJBEWIJS HALEN BIJ

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

Ben je op zoek naar een leuke en betrouwbare rijschool in Roosendaal en wil je snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool Trots, de leukste rijschool in Roosendaal, op het juiste adres! Daarnaast gaan we ook voor de kwaliteit in de opleiding.

Het halen van je rijbewijs is iets waar je wellicht al lang naar hebt uitgekeken. Rijschool Trots helpt je hier graag bij.

Via onze 100% gratis proefles kom je erachter welk rijlespakket het meest geschikt voor jou is. Welk rijlespakket je ook kiest, met Rijschool Trots ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak. Iedere leerling is immers anders.

Ook wanneer je faalangst, rijangst, autisme of ADHD hebt is Rijschool Trots jouw perfecte match! Onze rijinstructeurs begeleiden je in jouw eigen tempo en met de juiste begeleiding naar het rijexamen. Waar je uiteraard met trots je rijbewijs gaat halen!

Wij denken daarnaast graag met je mee en passen ons volledig aan jouw agenda aan. Hiervoor maken we gebruik van een geschikte en comfortabele lesauto en komen je ophalen waar jij dat wilt. Bijvoorbeeld op je werk, op school of gewoon bij je thuis. Wel zo handig.

Naast rijlessen in Roosendaal is Rijschool Trots ook actief in de regio. Zo zijn wij actief als Rijschool Bergen op ZoomRijschool Etten-LeurRijschool Oud Gastel en overige nabije omgevingen.

Rijschool Roosendaal

GREEP UIT ONZE GESLAAGDE LEERLINGEN

VRAAG EEN

GRATIS PROEFLES AAN

WAAROM KIEZEN VOOR

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

100% GRATIS PROEFLES

JE WORDT THUIS OPGEHAALD

EEN VASTE INSTRUCTEUR

PERSOONLIJK RIJLES ADVIES OP MAAT

VRAAG EEN

GRATIS PROEFLES AAN

WAAROM KIEZEN VOOR

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

100% GRATIS PROEFLES

JE WORDT THUIS OPGEHAALD

EEN VASTE INSTRUCTEUR

PERSOONLIJK RIJLES ADVIES OP MAAT

Rijschool Roosendaal

WAT VERTELLEN ONZE KLANTEN?

Quinto EdciusQuinto Edcius
12:09 30 Jun 24
Fijne instructeur + lange lessen waarin je meer kunt uitvoeren waardoor je sneller kunt leren.
Roel NijssenRoel Nijssen
09:13 03 Jun 24
Ernst is een hele fijne en vaardige instructeur. Altijd een fijn gesprek en goede begeleiding. Met elke les voel je meer vaardigheid en daarbij heb je ook nog eens een hele fijne gesprekspartner. Rijschool trots is 100% een aanrader, mét resultaat!
Jisse HagensJisse Hagens
10:31 27 Apr 24
Ernst is een rij-instructeur die veel rust uitstraalt, daardoor komen alle tips en informatie goed over! Dankzij rijschool Trots heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen halen, super blij!😁🎉
Aser MotaAser Mota
11:10 08 Apr 24
Ernst is een toffe Rij-instructeur fijn om naar te luisteren en heeft begrip voor alles. 1 op 1 lessen zijn me heel erg goed bevallen en daarbij straalt hij veel rust uit. Dus iedereen die nog zn rijbewijs moet halen. Bij Rijschool Trots ben je bij het goede adres!!!
NarekNarek
09:53 22 Mar 24
Hele fijne man legt alles goed uit ik zou em zeker aanraden als rijinstructeur hele fijne man ik kan het niet meer herhalen het is gewoon zo.je kan het beste hier zijn als je een fijne sweer wilt of iemand die alles herhaalt en hij blijft zeggen zodat je het niet vergeet
Daniel CeoancaDaniel Ceoanca
11:18 06 Feb 24
Ernst is een vriendelijke en geduldige instructeur die goede instructie en advies geeft. Dank zijn lessen heb ik me rijbewijs kunnen binnen halen, zou iedereen deze rijschool aanbevelingen.
Cecile LoenenCecile Loenen
07:02 29 Jan 24
Erg goede rijschool.
Ksenia BKsenia B
20:34 22 Nov 23
Ik ben heel blij dat ik dankzij Ernst mijn rijbewijs heb gehaald. Ik was bang om te rijden en vooral op de snelweg. Ernst was heel behulpzaam, geduldig en aardig. Ik mis de lessen nu al en ben heel dankbaar voor zijn professionele aanpak. Top instructeur en leraar 🚙👍
Beau yeasimin RijnBeau yeasimin Rijn
06:40 01 Nov 23
Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen ! Heb met heel veel plezier rijlessen gevolgd. Rijinstructeur neemt echt de tijd voor je om je alles zo goed mogelijk te leren. Afgelopen maandag geslaagd voor mijn rijexamen! Heel erg bedankt voor alles !
js_loader
Whatsapp whatsapp