Rijles Roosendaal - Snel rijbewijs halen - Rijschool Trots

Voor welke rijles ga jij?

Met trots je theorie halen!

AUTO THEORIE HALEN

THEORIE LEREN IN DE PLANGO APP

Leerlingen van Rijschool Trots kunnen gebruik maken van theorie leren in de PlanGo App.

Alles wat je moet weten voor het CBR theorie-examen is in de app terug te vinden. Iedere dag neem je een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg.

De theoriestof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren. Super handig voor onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank.

Naast het leren van de theoriestof is het ook mogelijk deeltoetsen te maken. Hierdoor kun je controleren of je de theorie begrijpt.

Om perfect voorbereid te zijn op het CBR theorie-examen kun je oefenexamens afleggen. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.

VRAAG EEN

GRATIS PROEFLES AAN

WAAROM KIEZEN VOOR

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

100% GRATIS PROEFLES

JE WORDT THUIS OPGEHAALD

EEN VASTE INSTRUCTEUR

PERSOONLIJK RIJLES ADVIES OP MAAT

VRAAG EEN

GRATIS PROEFLES AAN

WAAROM KIEZEN VOOR

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

100% GRATIS PROEFLES

JE WORDT THUIS OPGEHAALD

EEN VASTE INSTRUCTEUR

PERSOONLIJK RIJLES ADVIES OP MAAT

PRAKTIJKEXAMEN DOEN?

THEORIECERTIFICAAT BEHALEN

Voordat je praktijkexamen mag doen moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.

Met je theoriecertificaat laat je zien dat je gevaar herkent, de verkeersregels weet en verkeersinzicht hebt.

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen:

  • Gevaarherkenning – Gaat over het herkennen van gevaar en wat je moet doen in een situatie.
  • Kennis – Hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen.
  • Inzicht – Hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen.

WAT HEB IK NODIG?

OM THEORIE-EXAMEN TE DOEN?

  • Neem je geldige identiteitsbewijs en reserveringsnummer mee. Zonder identiteitsbewijs kan je geen examen doen. Het reserveringsnummer staat in de reserveringsbevestiging die je hebt ontvangen.
  • Kijk op de reserveringsbevestiging of op de pagina van het specifieke examen, of en welke aanvullende benodigdheden je nog meer mee moet nemen.
  • In de examenzaal mag je alleen jouw identiteitsbewijs en de eventueel aanvullende benodigdheden meenemen.

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

HOE GAAT HET THEORIE-EXAMEN?

Voor het gewone theorie-examen heb je 30 minuten de tijd. Bij het onderdeel gevaarherkenning krijg je 8 seconden per vraag. Bij de onderdelen kennis en inzicht is geen tijd per vraag ingesteld. Je kunt zelf je tijd indelen.

Voor het onderdeel kennis krijg je ongeveer 8 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Voor het onderdeel inzicht krijg je ongeveer 16 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden.

Voor het theorie-examen met extra tijd en het individueel begeleide examen krijg je allebei 45 minuten. Hier krijg je 5 minuten extra tijd voor het onderdeel kennis en 10 minuten extra tijd voor het onderdeel inzicht.

Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden.

Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden. Bij de onderdelen kennis en inzicht krijg je in totaal ook 2 testvragen.

Rijschool Roosendaal

GREEP UIT ONZE GESLAAGDE LEERLINGEN

WIL JIJ JE THEORIE BEHALEN?

THEORIE-EXAMEN AANVRAGEN?

Wil je theorie-examen doen? Dan vraag je dit aan bij het CBR. Je logt in met je persoonlijke DigiD.

Door corona moeten veel theorie- en praktijkexamens worden ingehaald. Daarom kan het langer duren voordat je examen kunt doen.

Kijk bij het reserveren van je theorie-examen ook eens in een andere examenplaats, soms zijn daar eerder plekjes vrij.

Je kunt je geplande theorie-examen tijdelijk vijf keer verzetten.

Een gereserveerd theorie-examen kun je niet meer afzeggen. Als je door bijzondere omstandigheden het examen niet kunt doen, kun je je examengeld terugvragen.

Rijschool Roosendaal

WAT VERTELLEN ONZE KLANTEN?

Quinto EdciusQuinto Edcius
12:09 30 Jun 24
Fijne instructeur + lange lessen waarin je meer kunt uitvoeren waardoor je sneller kunt leren.
Roel NijssenRoel Nijssen
09:13 03 Jun 24
Ernst is een hele fijne en vaardige instructeur. Altijd een fijn gesprek en goede begeleiding. Met elke les voel je meer vaardigheid en daarbij heb je ook nog eens een hele fijne gesprekspartner. Rijschool trots is 100% een aanrader, mét resultaat!
Jisse HagensJisse Hagens
10:31 27 Apr 24
Ernst is een rij-instructeur die veel rust uitstraalt, daardoor komen alle tips en informatie goed over! Dankzij rijschool Trots heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen halen, super blij!😁🎉
Aser MotaAser Mota
11:10 08 Apr 24
Ernst is een toffe Rij-instructeur fijn om naar te luisteren en heeft begrip voor alles. 1 op 1 lessen zijn me heel erg goed bevallen en daarbij straalt hij veel rust uit. Dus iedereen die nog zn rijbewijs moet halen. Bij Rijschool Trots ben je bij het goede adres!!!
NarekNarek
09:53 22 Mar 24
Hele fijne man legt alles goed uit ik zou em zeker aanraden als rijinstructeur hele fijne man ik kan het niet meer herhalen het is gewoon zo.je kan het beste hier zijn als je een fijne sweer wilt of iemand die alles herhaalt en hij blijft zeggen zodat je het niet vergeet
Daniel CeoancaDaniel Ceoanca
11:18 06 Feb 24
Ernst is een vriendelijke en geduldige instructeur die goede instructie en advies geeft. Dank zijn lessen heb ik me rijbewijs kunnen binnen halen, zou iedereen deze rijschool aanbevelingen.
Cecile LoenenCecile Loenen
07:02 29 Jan 24
Erg goede rijschool.
Ksenia BKsenia B
20:34 22 Nov 23
Ik ben heel blij dat ik dankzij Ernst mijn rijbewijs heb gehaald. Ik was bang om te rijden en vooral op de snelweg. Ernst was heel behulpzaam, geduldig en aardig. Ik mis de lessen nu al en ben heel dankbaar voor zijn professionele aanpak. Top instructeur en leraar 🚙👍
Beau yeasimin RijnBeau yeasimin Rijn
06:40 01 Nov 23
Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen ! Heb met heel veel plezier rijlessen gevolgd. Rijinstructeur neemt echt de tijd voor je om je alles zo goed mogelijk te leren. Afgelopen maandag geslaagd voor mijn rijexamen! Heel erg bedankt voor alles !
js_loader
Whatsapp whatsapp