Rijles Roosendaal - Snel rijbewijs halen - Rijschool Trots

Voor welke rijles ga jij?

Wij verzorgen ook automaat rijlessen

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

HAAL JE AUTOMAAT RIJBEWIJS!

Heb je altijd al willen rijden zonder je zorgen te maken over schakelen? Bij Rijschool Trots bieden we de perfecte oplossing voor jou: het automaat rijbewijs!

Waarom kiezen voor een automaat rijbewijs?

Bij Rijschool Trots begrijpen we dat niet iedereen zich prettig voelt bij het bedienen van een schakelauto. Het kan best overweldigend zijn om naast het verkeer ook nog eens te moeten schakelen. Gelukkig biedt het automaat rijbewijs de ideale uitkomst voor iedereen die graag zonder schakelstress de weg op wil.

Met een automaat rijbewijs geniet je van verschillende voordelen:

  1. Gemak en comfort: Autorijden wordt een stuk relaxter wanneer je niet langer hoeft te schakelen. Je kunt je volledig concentreren op het verkeer en de weg zonder onderbrekingen.
  2. Soepeler rijgedrag: Een automaat zorgt voor een vloeiender rijgedrag, omdat je niet handmatig hoeft te schakelen. Dit resulteert in een aangenamere rijervaring en meer zelfvertrouwen achter het stuur.
  3. Eenvoudiger te leren: Het besturen van een automaat is over het algemeen sneller te leren dan het rijden met een handgeschakelde auto. Hierdoor kun je vaak met minder lessen je rijbewijs behalen.
  4. Toekomstgericht: Steeds meer moderne auto’s worden uitgerust met automatische transmissie. Met een automaat rijbewijs ben je dus goed voorbereid op de toekomst en kun je zonder beperkingen verschillende auto’s besturen.

Rijschool Roosendaal

WAT VERTELLEN ONZE KLANTEN?

Quinto EdciusQuinto Edcius
12:09 30 Jun 24
Fijne instructeur + lange lessen waarin je meer kunt uitvoeren waardoor je sneller kunt leren.
Roel NijssenRoel Nijssen
09:13 03 Jun 24
Ernst is een hele fijne en vaardige instructeur. Altijd een fijn gesprek en goede begeleiding. Met elke les voel je meer vaardigheid en daarbij heb je ook nog eens een hele fijne gesprekspartner. Rijschool trots is 100% een aanrader, mét resultaat!
Jisse HagensJisse Hagens
10:31 27 Apr 24
Ernst is een rij-instructeur die veel rust uitstraalt, daardoor komen alle tips en informatie goed over! Dankzij rijschool Trots heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen halen, super blij!😁🎉
Aser MotaAser Mota
11:10 08 Apr 24
Ernst is een toffe Rij-instructeur fijn om naar te luisteren en heeft begrip voor alles. 1 op 1 lessen zijn me heel erg goed bevallen en daarbij straalt hij veel rust uit. Dus iedereen die nog zn rijbewijs moet halen. Bij Rijschool Trots ben je bij het goede adres!!!
NarekNarek
09:53 22 Mar 24
Hele fijne man legt alles goed uit ik zou em zeker aanraden als rijinstructeur hele fijne man ik kan het niet meer herhalen het is gewoon zo.je kan het beste hier zijn als je een fijne sweer wilt of iemand die alles herhaalt en hij blijft zeggen zodat je het niet vergeet
Daniel CeoancaDaniel Ceoanca
11:18 06 Feb 24
Ernst is een vriendelijke en geduldige instructeur die goede instructie en advies geeft. Dank zijn lessen heb ik me rijbewijs kunnen binnen halen, zou iedereen deze rijschool aanbevelingen.
Cecile LoenenCecile Loenen
07:02 29 Jan 24
Erg goede rijschool.
Ksenia BKsenia B
20:34 22 Nov 23
Ik ben heel blij dat ik dankzij Ernst mijn rijbewijs heb gehaald. Ik was bang om te rijden en vooral op de snelweg. Ernst was heel behulpzaam, geduldig en aardig. Ik mis de lessen nu al en ben heel dankbaar voor zijn professionele aanpak. Top instructeur en leraar 🚙👍
Beau yeasimin RijnBeau yeasimin Rijn
06:40 01 Nov 23
Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen ! Heb met heel veel plezier rijlessen gevolgd. Rijinstructeur neemt echt de tijd voor je om je alles zo goed mogelijk te leren. Afgelopen maandag geslaagd voor mijn rijexamen! Heel erg bedankt voor alles !
js_loader

VRAAG EEN

GRATIS PROEFLES AAN

WAAROM KIEZEN VOOR

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

100% GRATIS PROEFLES

JE WORDT THUIS OPGEHAALD

EEN VASTE INSTRUCTEUR

PERSOONLIJK RIJLES ADVIES OP MAAT

VRAAG EEN

GRATIS PROEFLES AAN

WAAROM KIEZEN VOOR

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

100% GRATIS PROEFLES

JE WORDT THUIS OPGEHAALD

EEN VASTE INSTRUCTEUR

PERSOONLIJK RIJLES ADVIES OP MAAT

WAAROM KIEZEN VOOR

RIJSCHOOL TROTS

Bij Rijschool Trots hebben we jarenlange ervaring in het opleiden van automaat rijbewijs-bezitters. Onze gekwalificeerde en vriendelijke instructeurs staan klaar om jou op een professionele en geduldige manier alles te leren wat je nodig hebt.

Wat kun je van ons verwachten?

  1. Individuele aanpak: We begrijpen dat iedereen anders leert. Daarom passen we onze lessen aan op jouw tempo en niveau, zodat je altijd op je gemak bent tijdens het leerproces.
  2. Flexibiliteit: We bieden diverse lesuren aan, zodat je op een tijdstip kunt lessen dat jou het beste uitkomt, zelfs in de avonden of in het weekend.
  3. Moderne lesauto’s: Onze lesauto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en zijn speciaal geselecteerd voor optimaal comfort en veiligheid.
  4. Stapsgewijze vooruitgang: We werken samen met jou aan je rijvaardigheid, zodat je met vertrouwen het examen tegemoet gaat. We nemen de tijd om je alle aspecten van het rijden met een automaat bij te brengen.

Rijschool Roosendaal

GREEP UIT ONZE GESLAAGDE LEERLINGEN

Whatsapp whatsapp