Rijles Roosendaal - Snel rijbewijs halen - Rijschool Trots

Voor welke rijles ga jij?

Rijlessen Rucphen

RIJSCHOOL TROTS

Rijlessen in Rucphen

Ben je op zoek naar een rijschool in Rucphen en wil je op een leuke, snelle en betrouwbare manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool Trots op het juiste adres!

Wat is er fijner dan te gaan en staan waar je wilt. Een rijbewijs biedt vrijheid. Volg je een studie of heb je een baan buiten Rucphen, wil je met vrienden op pad of wil je misschien een familielid bezoeken die ergens anders woont? Rijschool Trots helpt je graag op weg!

Rijschool Trots biedt je de leukste rijlessen in Rucphen, rijlessen in Sint Willebrord en rijlessen in Etten-Leur aan. In ons rijlespakket aanbod kun je kiezen uit verschillende pakketten. Van rijlespakketten met 20 rijlessen tot het meest uitgebreide rijlespakket met 3o rijlessen, een tussentijdse toets, praktijkexamen en PlanGo app.

Welk rijlespakket je ook kiest, met Rijschool Trots ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, de scherpste tarieven en de beste service.

RIJLESSEN ROOSENDAAL

Gratis proefles in Rucphen

Voordat je een rijlespakket kiest en start met rijlessen in Rucphen, volg je eerst een gratis proefles.

De proefles is een volwaardige rijles waarin je kennis maakt met onze rijinstructeur en voor de eerste keer samen de weg op gaat. Onze rijinstructeur bekijkt tijdens de proefles je rijvaardigheden en geeft je aan het eind van de rijles een persoonlijk rijlesadvies.

Zo weet je precies waar je aan toe bent en welk rijlespakket het best bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk dat onze rijinstructeur dit ook met je ouders of voogd bespreekt.

De proefrijles is 100% gratis en je zit dus nergens aan vast.

Onze rijinstructeur haalt je voor de proefles op de door jou gewenste locatie in Rucphen en omgeving op. Dit kan bij je thuis zijn, op school of op je werk.

Direct starten bij Rijschool Roosendaal

ONZE MEEST GEKOZEN RIJLESPAKKETTEN

ACTIE PAKKET A

€799,-

ACTIE PAKKET B

€1139,-

TROTS PAKKET 3

€2399,-

VRAAG EEN

GRATIS PROEFLES AAN

WAAROM KIEZEN VOOR

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

100% GRATIS PROEFLES

JE WORDT THUIS OPGEHAALD

EEN VASTE INSTRUCTEUR

PERSOONLIJK RIJLES ADVIES OP MAAT

VRAAG EEN

GRATIS PROEFLES AAN

WAAROM KIEZEN VOOR

RIJSCHOOL ROOSENDAAL

100% GRATIS PROEFLES

JE WORDT THUIS OPGEHAALD

EEN VASTE INSTRUCTEUR

PERSOONLIJK RIJLES ADVIES OP MAAT

Rijschool Roosendaal

WAT VERTELLEN ONZE KLANTEN?

Quinto EdciusQuinto Edcius
12:09 30 Jun 24
Fijne instructeur + lange lessen waarin je meer kunt uitvoeren waardoor je sneller kunt leren.
Roel NijssenRoel Nijssen
09:13 03 Jun 24
Ernst is een hele fijne en vaardige instructeur. Altijd een fijn gesprek en goede begeleiding. Met elke les voel je meer vaardigheid en daarbij heb je ook nog eens een hele fijne gesprekspartner. Rijschool trots is 100% een aanrader, mét resultaat!
Jisse HagensJisse Hagens
10:31 27 Apr 24
Ernst is een rij-instructeur die veel rust uitstraalt, daardoor komen alle tips en informatie goed over! Dankzij rijschool Trots heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen halen, super blij!😁🎉
Aser MotaAser Mota
11:10 08 Apr 24
Ernst is een toffe Rij-instructeur fijn om naar te luisteren en heeft begrip voor alles. 1 op 1 lessen zijn me heel erg goed bevallen en daarbij straalt hij veel rust uit. Dus iedereen die nog zn rijbewijs moet halen. Bij Rijschool Trots ben je bij het goede adres!!!
NarekNarek
09:53 22 Mar 24
Hele fijne man legt alles goed uit ik zou em zeker aanraden als rijinstructeur hele fijne man ik kan het niet meer herhalen het is gewoon zo.je kan het beste hier zijn als je een fijne sweer wilt of iemand die alles herhaalt en hij blijft zeggen zodat je het niet vergeet
Daniel CeoancaDaniel Ceoanca
11:18 06 Feb 24
Ernst is een vriendelijke en geduldige instructeur die goede instructie en advies geeft. Dank zijn lessen heb ik me rijbewijs kunnen binnen halen, zou iedereen deze rijschool aanbevelingen.
Cecile LoenenCecile Loenen
07:02 29 Jan 24
Erg goede rijschool.
Ksenia BKsenia B
20:34 22 Nov 23
Ik ben heel blij dat ik dankzij Ernst mijn rijbewijs heb gehaald. Ik was bang om te rijden en vooral op de snelweg. Ernst was heel behulpzaam, geduldig en aardig. Ik mis de lessen nu al en ben heel dankbaar voor zijn professionele aanpak. Top instructeur en leraar 🚙👍
Beau yeasimin RijnBeau yeasimin Rijn
06:40 01 Nov 23
Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen ! Heb met heel veel plezier rijlessen gevolgd. Rijinstructeur neemt echt de tijd voor je om je alles zo goed mogelijk te leren. Afgelopen maandag geslaagd voor mijn rijexamen! Heel erg bedankt voor alles !
js_loader
Whatsapp whatsapp